18 mars 2011

Presentaskar – DT-uppdrag

Efter mitt kort som inspiration till marsutmaningen hos Mixen, skapade jag vidare av det DT-material jag fått av Mia på Mixen. Resultatet blev två små presentaskar! Mallen till askarna har jag köpt hos en stor hobbybutikskedja, men liknande mallar finns också att hämta ute på webben.

Jag gillar den här typen av ask... 1) Den passar så bra till små presenter som t.ex. ett smycke, en lott eller en sedel! 2) Den håller sig stängd av sig själv! :-) Inget snöre eller band behövs alltså om man inte vill använda det.



Liten ask med blommor, blad, spets, mönstrat papper, utstansad etikett och halvpärlor. Det mönstrade pappret har jag stansat med kanststans och sedan ritat "fuskstygn" med svart penna. Pappret är lindat runt hela asken och ihoplimmat på baksidan.



Lite större ask. Också med kanstansat mönstrat papper, spets och blommor. Utstansade blad. Stämpelmotivet är målat med vattenfärger och har fått lite glitter av lila Stickles. Chalkade kanter på papper, blommor och blad, och lite Stickles på blommornas kanter.



Detalj från den större asken.

Materiallista kommer här... (Länkar till Mixens webbutik.)

3 kommentarer:

Tussemaja sa...

Jag håller med dig! De här askarna är alldeles perfekta för små presenter.
Du har fått allt att passa ihop alldeles utmärkt. Gillar den söta stämpeln.

bili sa...

Jättefina askar och fint dekorerade :) /bili

Therese sa...

Superfina askar!
Kram