19 mars 2011

Utmaning med påsktema – En altrad ask!

Hos Mias Mix är det fr.o.m. nu och fram t.o.m. 15 april månadsutmaning och tävling! Temat denna gång är påsk och vill du delta är det ett "påskigt" kort eller en "påskig" ask du skall göra. Vinsten är tre digi-stämplar från Sans Design! Läs mer om tävlingen på Mixens blogg/Mias Mix!

Som inspirationsalster i samband med tävlingen och som DT-bidrag har jag den här månaden altrat en ask.

Här ser ni asken som den såg ut från början. En brun pappask med ett litet "fönster". I asken har det ursprungligen varit postitblock.


Asken från början...

Så har jag altrat den! Jag har använt mig av vit akrylfärg, cardstock i olika färger, mönstrat papper, kakpapper, band och spets, blommor av olika sorter, utstansade blad i cardstock... och sist men absolut inte minst... ett gulligt stämpelmotiv som heter "Easter Bunny Hiding" och kommer från Sans Design. Stämpelmotivet har jag färglagt med ProMarker och ´"high-lightat" med vit Gelly Roll-penna.


Den färdigaltrade asken i sin helhet...

Det dekorerade locket...

Detalj av dekorationerna på locket...

"Fönstret" och dekorationerna på askens front...

Asken skall jag nu fylla ordentligt med en "härva" av naturfärgade bastband (som ni redan nu kan skymta genom "fönstret" i asken) och massor med färgglada och mumsiga godisägg! :-)

Materiallista (med länkar till Mixens webshop):

3 kommentarer:

bili sa...

Mycket söt ask du gjort. Gillar dekorationer och upplägg. Lilla påskharen är för söt :) kram bili

Tussemaja sa...

Jag är svag för askar/lådor... och så även denna. Dessutom med "fönster" :) Mycket fint dekorerad och smart att använda i stället för de vanliga påskäggen.

Linda sa...

Gud så söt ask! :-)