11 juni 2012

Ett blommande grattis

Här kommer ytterligare inspiration för denna månads utmaning hos Mias Mix. Utmaningen består denna gång av att göra ett valfritt somrigt alster. Vinsten är blandade stämplar från Stämpelkällan!

Jag har skapat ett blommigt grattis-kort (med material från Mixen). Grundlayouten till det här kortet fann jag när jag bläddrade i engelsk kortpysslartidning. Sedan anpassade jag layouten till det material och de verktyg jag hade tillgång till. En layout jag gillar skarpt... Jag är redan igång med att skapa ännu ett kort med samma layout men med något annan stil! :-)Materiallista
Kortbas: Färdig, vit 16*16 cm
Cardstock: Grön Bazill canvas (Mixens webbshop)
Mönstrat papper: Fram- och baksida av papperet "Deja vu" i serien Charlotte's Dream från Kaiser Craft (Mixen)
Dekorationer: Körsbärsblommor (liknande finns hos Mixens webbshop) och små rosor (Mullberryblommor), grönt organzaband (Mixen), utstansade mörkgröna kvistar (Mixen), utstansade cremefärgade bokstäver.
Övrigt: Spellbinders Labels-eight-dies, alfabetet "Dragonfly" från QuicKutz, OuicKutz Revolution, skärkniv, sax, linjal, lim, 3D-kuddar, tandpetare (att snurra blommornas stjälkar runt)

Hoppas att detta kunde inspirera!
Jenny W

2 kommentarer:

mia sa...

Tack Jenny!
Vilket ljuvligt kort du har gjort!!
Blir inspirerad av layouten jag med.
Kramizz

Marie-Louise sa...

Inser att jag har varit JÄTTEDÅLIG på att läsa bloggar under sommaren.....det här har jag missat, gillar jättemycket! Ha det gott! Kram Millis