4 november 2011

"Placeringskort" med plats för godisbit

Har fortsatt att skapa på Halloween-temat för Mias Mix och november månads utmaning där (som är att skapa ett valfritt alster, d.v.s. t.ex. kort, lo eller alter, med just Halloween som tema).

Nu blev det en fortsättning på godistemat (Mitt förra inspirationsbidrag denna månad var ju en godispåse.)... då det blev en liten väska som får fungera både som godisgömma och som placeringskort vid bordsplaceringen på Halloweenfesten. :-)

Ursprungsmönstret till väskan finns på Svensk scrapbookings webbplats. Jag skrev dock ut det i 50 procents storlek... och då blev det istället en liten, liten väska lagom att ställa på tallriken som "placeringskort"!

Jag skar och klippte till väskan efter mönstret och limmade ihop den. Dekorerade därefter med en Halloween-brad som knapp, ett orange band som handtag, utklipp från Hallowenmönstrade papper och en "tag" med del av digistämpelmotivet "Zombie love" från Sans Design på. Allt papper och alla dekorationer kommer från Mixens butik.


Väskan i sin helhet. Namnet skriver man med en t.ex. vit penna på baksidan av "tagen".

Urklippta detaljer ur mönstrat papper och brad.

Del av digistämpeln "Zombie love" från Sans design. Målad med Promarker. 
Obs! Det är också coola digistämplar från Sans som är vinsten i novemberutmaningen hos Mia och Mixen!

Utmaningen pågår t.o.m. 15 nov. Läs mer och häng med och tävla här hos Mias Mix!

Materiallista
Cardstock: Svart och grön Bazill canvas från Mixens webbutik.
Mönstrat papper: Halloween-papper (svart med döskallar på ena sidan, lila med roligt Halloweenmönster på andra sidan) från Mixen.
Stämpel: Digistämpel "Zombie love" från Sans Design.
Dekorationer: Orange band och brad från Mixen. Svart snöre.
Övrigt: ProMarkerpennor (i färgerna Warm Grey 1, Warm Grey 3, Cool Grey 1, Cool Grey 4, Apricot, Ginger, Gold, Mandarine, Lavender, Amethyst och Maroon), vit penna till highlights på stämpelmotivet, svart penna, skärkniv, spetsig sax, dubbelhäftande tejp, lim och 3D-kuddar.

Hoppas att detta kunde inspirera!

1 kommentar:

mia sa...

verklogen coolt!!!
Du är så duktig & påhittig!!
Tack för bidraget!!
Kramizz