5 september 2011

Present till kocken

Jag har skapat vidare med materialet i blått, grönt och rött som jag fick av Mia och Mixen den här månaden, samt en digitalstämpel från Frideborgs stämplar.

Det blev ett s.k. flaskkort att hänga runt vinflaskan som man kanske ger värdinnan och/eller värden när man går på middagsbjudning.

Första mallen till ett flaskkort hittade jag här ute på nätet någonstans för några år sedan. Därefter justerade jag den mallen så att den passade till en vinflaska så som jag önskade. Jag kompletterade också med en något mindre pappersmall så att jag kunde skära ut flaskkortet i cardstock (större mall) och montera mönstrat papper ovanpå cardstocken (mindre mall).

Den här gången använde jag Frideborgs mysiga kock-mus som jag målade med ProMarker-pennor. Sedan fick han lite "star dust"-stickles på kläderna och lite glaze på nosen. :-) Också de bokstavsstickers som jag använde fick lite glaze för att sticka ut lite. (Se mer i materiallistan nederst.)

Tills sist... Glöm inte september månads utmaning hos Mia och Mixen! Den pågår fram t.o.m. 15 sep och vinsten är läckra digistämplar från Frideborgs!
Materiallista
Mönstrat papper: "Odla jordgubbar" och "Så frön" från serien "Lantliv", "Maja Design" (Från Mixen)
Dekorationer: Rött snöre & ljusblått organzaband (Från Mixen). Röda, runda bokstavsstickers.
Övrigt: Chalkdyna "Charcoal", ProMarker-pennor, svart penna, stickles "star dust", "3D Crystal Glaze", falsben, skärkniv, sax, dubbelhäftande tejp, lim.

Hoppas att detta kunde inspirera! :-)

3 kommentarer:

mia sa...

Verkligen inspiration; Jenny!!
Den är jättefin, din etikett!!!
Tack!!
//mia

Pyssel och Kort sa...

Vilken super snygg etikett,
Lycka till
Kram Elin

Lena B E sa...

Supersnyggt,
vilken tuff liten mus!! :)
Så kul att du hittat till min blogg, tack så mycket för dina snälla ord som du lämnade efter dig.
Ha det så bra.
Kram Lena