14 augusti 2011

Annorlunda julkort

Har gjort ett annorlunda julkort till sommarens roliga julkortsutmaning hos Altheas Mix. Den här veckan är utmaningen just det... att göra ett annorlunda julkort. Mitt bidrag blev mer än bara ett annorlunda julkort det blev en julhälsning som också kan användas som juldekoration! En julpyntad tändsticksask alltså...

På baksidan fäster jag, under basten och twine-snöret, en tag med en personlig önskan om en god jul och ett gott nytt år, till mottagaren.

Asken väger ca 65 gram och med tillkommande emballage blir det då lite dyrare att sända denna julhälsning än att sända ett vanligt julkort (Försändelsen kan dock sändas som brev och går absolut ner i brevlådan :-)  )... men jag glädjer gärna en speciell person med denna egengjorda och kombinerade hälsning och klapp i juletid!
Materiallista
Ask: Vanlig, stor tänsticksask
Cardstock: Röd, präglad
Mönstrat papper: Randigt papper samt papper med jultxter på
Övrigt papper. Tunt, julgrönt (att stansa kvistar i)
Dekorationer: Bastband, röd-vitt twine-snöre, röd julblomma, röda och vita krysantemum, gröna mulberryblad, utstansade kvistar samt snöflingecharms
Övrigt: Stans (kvist), chalkdyna "Chestnut Roan", tag (till den personliga hälsningen), skärkniv, sax, lim samt rund tandpetare att snurra mulberry-blommornas och -bladens stjälkar med.

3 kommentarer:

Pyssel och Kort sa...

Så fint du har gjort tändstiksasken.
Kram Elin

mia sa...

Hej Jenny!
Jag skulle skicka ett mejl till dig men får det bara tillbaka!
Vet inte vad det är för fel.
Du kan väl skicka ett mejl till mig så att det blir rätt!
Har lite digisar till dig till nästa utmaning!
kramizz//mia

Monica =) sa...

Så fin asken är o vilken kul idé att använda den som en julhälsning =)