27 maj 2011

Ett gnäggande kort...

Fick en beställning på ett gratulationskort till en ung tonåring. Största intresset är hästar och favoritfärgen lila, så det var önskemålen för kortet. Önskemål fanns också om att kortet skulle vara lite tufft och inte fööör gulligt!

Någon häststämpel hade jag inte, och kunde inte heller finna någon som jag gillade riktigt, riktigt mycket... Hade dock med en engelsk kort-tidning fått lite olika skärschabloner... bl.a. en häst! Perfekt!


Layouten till kortet är från en tävling på en pysselträff som jag besökte i maj månad. Hästen skar jag ut ur ett svart lite gummiaktigt, glittrigt material/"papper" som jag hade i mina gömmor. :-)


"Pins" är en av mina favoriter så det fick bli en svart och en vit... lite tufft så där på sniskan! :-) Blomma, en brad och pärlfloss kompletterar.


Ett vitt spetsband och ett svart snöre i flera varv virat runt om och knutet med rosett. En blomma och en brad till... och så lite mer pärlfloss. Till sist en "charm" med texten "princess". Tänkte att tjejen som fick kortet är en "princess", och så kan säkert en häst heta så också... :-)

Får till sist tillägga att de som beställt kortet blev mycket, mycket nöjda när det såg det... Härligt! Hoppas att tonåringen också blev riktigt glad! :-)

2 kommentarer:

Pyssel och kort sa...

Va snyggt,
Förstår att det va svårt att hitta en häst.
visst är det roligt att göra det väldigt personligt,
Kram Elin

ele sa...

kortet är snyggare i verkligheten tycker jag :)